TrueCam A6

Új termék

Dupla kamerás megoldást keres az autójába, ami előre és hátra is rögzít?

Akkor megtalálta!

A TrueCam A6 autóskamera minőségi felvételeket készít. A csomag részét képezi a hátsó parkoló kamera, amely tökéletes képet rögzít arról, hogy mi történik a gépjármű mögött.  

Bővebb leírás

91 Elemek

44 990 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Specifikációk:

 • Videó felbontás: Full HD 1920x1080p / 30 fps, 16:9, 1440x1080p / 30 fps, 16:9, 1280x720 / 30fps, 16:9, hátsó kamera: 720p HD 
 • 130 fokos látószög 
 • 12 megapixeles kamera 
 • 2,7" 16:9 TFT LCD (egy gombbal kikapcsolható) 
 • GPS útvonalrögzítés (külön kiegészíthető vásárlása után) 
 • Radar előrejelzés (külön kiegészíthető vásárlása után) 
 • G-Szenzor 
 • Mozgásérzékelő 
 • Végtelenített felvétel funkció 
 • Éjszakai felvétel 
 • Automatikus bekapcsolás funkció 
 • 32GB-ig bővíthető 
 • Csatlakozók: USB 2.0 és HDMI 
 • Kiegészítők: tapadókorongos autós tartó, USB kábel, autós töltő, védőtok

Hátsó kamera

A hátsó kamera ezen modell legfőbb előnyei közé tartozik. A főkamerával történő összekapcsolás után, látható a parkoló kamera képe az LCD kijelzőn, tehát nem csak a parkolást könnyíti meg, hanem mindig tudja, hogy mi történik a gépjárműve mögött. Sőt a kamera, ugyanúgy ahogy az első kamera, videofelvételt is készít.

Egyszerű használat

A TrueCam A6 kamera továbbá egyszerű telepítéssel és kezeléssel büszkélkedhet. A tartó elhelyezését a gépjárműve szélvédőjére, a töltés csatlakoztatását és a felvételi pozíció beállítását kizárólag egyszer kell elvégeznie. Minden további útnál a kamerát rápattintja a tartóra, és már indulhat is. Ráadásul a teljes menü magyar nyelven van, így a kezelését a dokumentáció hosszas vizsgálata nélkül is képes lesz elvégezni.

FULL HD 1080p felvétel

A kiváló minőségű felvétel még kedvezőtlen körülmények között is természetesnek számít, legyen szó erős napsütésről, alkonyatról, éjszakáról vagy sötétedésről. 

Sebességmérő funkció

A TrueCam A6 kamera újdonsága a sebességmérő funkció. Segítségével követhető az aktuális sebesség és irány (iránytű formájában) a kijelzőn. A kijelzőn megjelenik a megengedett sebesség, mutatja a hátralevő távolságot és jelezz gyorshajtás esetén. A sebességmérő funkció képernyővédőnek is választható, hogy a kijelző ne legyen zavaró.

GPS-modul

Külön vásárolható hozzá, az alap csomag nem tartalmazza!

A GPS-modul, mely a TrueCam A6 kamerához csatlakoztatható, számos funkciót biztosít, melyek további részletekkel szolgálnak Önnek az utazásról. A GPS-nek köszönhetően a modul rögzíti az útvonalat és az autó sebességét is. A kamera beállításaiban kiválaszthatja, hogy a sebesség megjelenjen-e a felvételen, vagy csak a szoftveralkalmazás segítségével legyen látható. Az alkalmazással bármikor megjelenítheti a rögzített adatokat és az útvonalakat is a Google Maps-szen.

Sebességmérő radar detektor

Külön vásárolható hozzá, az alap csomag nem tartalmazza!

A TrueCam A6 kamera olyan funkcióval is rendelkezik, ami figyelmezteti Önt a szakasz- és a piros lámpán való áthajtást figyelő radarokra. Adatbázisunk több mint 33 ezer helyet tartalmaz Európa 36 országában, illetve Oroszországban. A hangutasítások figyelmeztetik a sofőrt a veszélyre, illetve a megengedett sebesség túllépésére. Az adatbázis teljes mértékben pontos, frissítéseit ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk. Az alapértelmezett hang lecserélhető Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető hangjára. 

G-Szenzor

A G-Szenzor háromdimenziós térben rögzíti az autó mozgását. A rögzített adatokat bármikor megjelenítheti a szoftveralkalmazásnak köszönhetően, így utólag elemezheti a megtett utat. Az autós kamera továbbá ennek a szenzornak köszönhetően felismeri, ha baleset történt, és azonnal zárolja az aktuális felvételt, hogy az a végtelenített felvétel során ne íródhasson felül. A grafikonon látható, hogy honnan érkezett az ütközés.

Videó zárolása

Annak érdekében, hogy a végtelenített felvétel mód ne tudjon kitörölni fontos felvételeket, zárolhatja azokat. A speciális lakat jelzésű gombbal zárolhatja a felvételt akár videó készítés közben, vagy a galéria nézegetésekor. A zárolt felvételek archiválódnak és védetté válnak. Amennyiben később ügy dönt, hogy mégis eltávolítaná őket, elég feloldani a felvételeket és máris törölheti azokat kézzel, a megszokott módon.

LCD kijelző magyar menüvel

Az áttekinthető 2,7" 16:9 LCD kijelző megkönnyíti és élvezetessé teszi a TrueCam A6 autóskamera kezelését. Nem számít, hogy videót készít, vagy csak régebbi felvételeket nézeget, a kijelző kiváló megjelenítést nyújt Önnek. A kamera menüje teljesen magyar és egyszerű felépítéssel rendelkezik.

Mozgásérzékelő

A TrueCam autós kamera akkor is vigyáz az autójára, amikor Ön nincs jelen. A mozgásérzékelőnek köszönhetően a kamera azonnal megkezdi a felvételt, amint a szenzor mozgást észlel. Amennyiben valaki beleütközne az autójába, vagy kárt tenne abban, Önnek mindenről rögzített bizonyíték lesz, ráadásul a legjobb minőségben. 

Cserélhető polarizációs és UV szűrők 

Külön megvásárolható, az alap csomag nem tartalmazza!

A TrueCam A6 autós kamerához vásárolhat speciális cserélhető polarizációs CPL illetve UV szűrőt. Ezek a  szűrők védik az objektívet és még jobb képminőséget biztosítanak. A polarizációs CPL Szűrő kiiktatja a kellemetlen fényhatásokat, visszatükröződéseket és mentesíti a felvételt az első szélvédő zavaró tükröződésétől. Az UV szűrő pedig szükség esetén élénkít és teltebb színeket biztosít, aminek köszönhetően a kép természetesebbnek hat.

Éjszakai üzemmód

Felvételt készíteni gyenge fényviszonyok között, alkonyatkor, vagy akár éjjel, nem jelent problémát az A7 S számára. A kiváló optika minőségi és tiszta felvételt biztosít. 

HDR funkció

A HDR (High Dynamic Range) funkciónak köszönhetően a kamera megbirkózik a nagy kontrasztarányú helyzetekkel is. Tipikus példa a fény és árnyék kontrasztja, illetve az éjszakai úttest a szembejövő autók megvilágításában.

Timelaps funkció

A timelapse funkció lehetővé teszi egy videó gyorsított felvételét. A kamera minden másodpercben létrehoz egy felvételt, aminek köszönhetően egy perc alatt le tud Játszani akár egy félórás felvételt is. Így könnyen megtudhatja, hogy mi történt a gépjárműve körül az érkezése előtt, vagy a megtett út során. 

Parkolási mód

A parkolási módnak köszönhetően, az A6 autóskamerával felszerelt gépjárművét akár 24 órára leparkolhatja, a kamera akkumulátorának töltése nélkül. A kamera eközben alvó üzemmódban van és ha valaki hozzákoccan a gépjárműhöz, automatikusan elkezdi a felvétel rögzítését.